Ghete de fotbal pentru bărbați

Ghetele de fotbal pentru bărbați sunt concepute pentru a câștiga jocul. Există diferite modele de la Adidas, Nike, PUMA, New Balance și altele. Există și ghete de fotbal potrivite pentru terenuri cu gazon ferme, moi și astro. Dacă te joci pe un teren moale, poți alege cizme fără șireturi. Dacă joci pe un teren cu gazon astro, ar trebui să alegi pantofi de fotbal cu șireturi. În funcție de tipul de teren pe care vei juca, poți alege între un stil fără șireturi și unul cu șireturi.

Primele ghete de fotbal au fost proiectate în 1873. Erau grele și din piele. Aveau și șireturi la gleznă, făcându-le foarte confortabile pentru picior. Acesta a fost precursorul ghetei moderne de fotbal. Lamele și știfturile au fost, de asemenea, folosite la începutul anilor 1900, dar mai târziu au fost înlocuite cu lame. În zilele noastre, mulți fotbaliști profesioniști poartă ghete de fotbal albe. Dar, ei nu au devenit populari până la un joc din 1970, când Alan Ball a purtat cizme Hummel albe. Cu toate acestea, Hummel nu putea să se potrivească cu Ball, așa că Adidas și-a vopsit cizma ca să semene cu cizmele Hummel.

Pe măsură ce timpul a trecut, designul ghetelor de fotbal a continuat să evolueze. Cele mai recente modele și materiale le-au făcut mai ușoare și mai durabile ca niciodată. Odată cu inventarea crampoanelor la mijlocul anilor ’70, cele mai populare ghete de fotbal din lume sunt acum proiectate cu lame alungite. Cele mai recente versiuni au stabilitate X-Slip și model hidrofob X-Grip. Greutatea ghetelor de fotbal este, de asemenea, în scădere. Indiferent dacă joci pentru distracție sau pentru o competiție serioasă, vei dori să te asiguri că primești cea mai bună pereche de ghete de fotbal. Verifica: https://www.r-gol.com/ro/nike-phantom

You may also like...